Vihdoin ja viimein kävi aika niin tolkuttoman pitkäksi, että sain väsättyä meidän porukalle oman kuulumiskanavan, josta uteliaimmat pääsevät lukemaan tuoreimpia päivityksiä aina aika-ajoin (kirjotusintoni tuntien: luultavasti harvoin). Eipähän tarvitse sitten sitäkään vähää enää pitää yhteyttä muihin ihmisiin, kun heittää vaan blogin linkkiä kehiin ja sanoo, että tsekatkaa sieltä (tai facebookista). Hehe.


Näillä sivuilla tullaan mitä luultavimmin käsittelemään lähinnä arkipäivää koiralauman keskellä ja niitä harvoja harrastustoimia, joita harjoitamme. Tosin myös herkuttelijana ja aina silloin tällöin innokkaana ruuanlaittajana saatan pistää kuvia myös luomuksistani ja heittää samalla reseptejä kehiin. Jos jaksan, ehkä en. Ja jos aika täällä Tampe*seessä mahdottoman tylsäksi käy, saatan kirjoitella meidän ihmistenkin kurjuuksia ja kuulumisia.


Täytyy muuten sanoa, että olipahan kiva projekti päivälle, kun väsäsin ja muokkasin blogin ulkoasua. Lopputulos on tyydyttävä ja saa nähdä, josko sitä joku päivä innostuisi vielä leikkimään vähän lisää.

Joten vierailijat, jättäkää toki ilmoitusta itsestänne, mikäli joskus tänne eksytte.